Седмичен не!хороскоп: 01.04 - 07.04

Apr 1, 2019     beasta     4042
Овен - След като пропуснахте сватбата на Софи Маринова и Гринго, не мислите, че вече животът има смисъл и си заслужава да го продължавате.

Телец - За деня на шегата се записвате в младежкия ГЕРБ, това е.

Близнаци - Информирате съпруга си, че вече сте жена-илюзионист и първият ви номер е да направите така, че заплатата му да изчезне.
Рак -  Слагате си розмарин в подмишниците с надеждата, че така ще спестите значителна сума пари от рол-он.

Лъв - Пишете на Кубрат Пулев да ви даде контакт на Джени Суши, за да може и вие да намажете с някоя сгодна, но лека жена.

Дева - Молите се на Йорданка Фандъкова да остави надгробната плоча на площад Гарибалди, защото и без това гробните места в столицата са кът.

Везни - Обявявате на всички, че  всеки ден ще ходите на фитнес, но не им казвате, че така наричате кварталната сладкарница.
 
Скорпион - Ще срещнете стар приятел на улицата, след което ще се почувствате дебели и нещастни, но нали затова са приятелите, за да ви накарат да ги мразите.

Стрелец - Учите се как се готвят пълнени чушки с кайма и ориз, като първият ви опит е просто да ги напълните с остатъци от суши и кюфтета и да стискате палци.
Козирог - Записвате се за участие в предаването Смени жената, като се надявате да ви се падне някоя, която разбира от смяна на накладки, защото не ви се плаща за автомонтьор.

Водолей - Пускате Моцарт през колоните в офиса, за да обогатите музикалния вкус на колегите си, но просто си изяждате боя.

Риби - Лъжете колегите си, че ягодите, които ядете, са от Турция и са пръскани с много тежки и опасни пестициди и само заради това няма да ги споделите с тях.

Каква зодия е лъжата?

Избери отговор!
Край