Седмичен не!хороскоп: 07.11 - 13.11

Nov 7, 2016     zhelyo     8705
Тази седмица звездите ви желаят предимно политически неща, понеже знаят, че се вълнувате от бъдещето си и много силно бихте искали да не ви управляват скариди. 


Овен - Ядосвате се на сънародниците си, че не са гласували като вас на президентските избори, но не сте сигурни дали трябва да ги вините, все пак сте на възраст и може пък да изкуфявате.
 
Телец - Прекарвате седмицата в разглеждате на jobs.bg и дали случайно не се търси временен министър-председател на страната, все пак не сте с нищо по-нелепи от досегашните премиери.
 
Близнаци - Тюхкате се, че не живеете в село близо до Велико Търново и не хванахте от кибапчитатааа на Митьо Пищова, но пък сте доволни, че не хванахте нещо друго негово, с което пълни агънцата.
 
Рак -  Обмисляте дали не е време да свалите костюма си от Хелоуин, понеже да приличате на полицай и да взимате по 20 лева от съмнителни типове въобще не е лошо като страничен доход.
 
Лъв - Напрягате се, понеже ви пращат в командировка за цяла седмица и знаете, че там вече ще трябва да работите и няма да можете да се скатавате.
 
Дева - Питате генерал Радев дали може да му ползвате изтребителя с намерение да отлетите за възможно най-далечната и топла дестинация.
 
Везни - Надявате се и други ваши сънародници да са направили като вас и да са се напили безпаметно в деня за размисъл, след което още не изтрезнали да са отишли да гласуват.
 
Скорпион - Провеждате референдум вкъщи да се намалят ли парите на мъжа ви за глупости като цигари и лотарийни билети до 1 лев на ден.
 
Стрелец -  Вдигате скандал на половинката си заради различни от вашите политически пристрастия, чудите се само дали да не я пратите на балотаж при майка й и баща й.
 
Козирог - Тъжно ви е, че от политическите кампании и обещания все повече ви интересува въпросът за пенсиите, но така е, животът си тече, не сте на 18 вече и е нормално да започват болежките и тревогите.
 
Водолей - Ще сънувате, че сте без домашно и класната Цецка Цачева ви злепоставя пред целия клас, като се събудите разбирате, че сте се напикали, което пак е по-добре от наакването на нейната партия.
 
Риби - Не гледате неща, свързани с изборите, понеже гласуването не е със СМС-и и не сте свикнали с такъв тип реалити формати, въпреки че и те са толкова плоски като другите.


beastafk

Каква зодия е балотажът?

Избери отговор!
Край