Седмичен не!хороскоп: 19.06 - 25.06

Jun 19, 2017     zhelyo     5255
Това, че все още няма лято, не значи, че е окей да си останете дебели. Вижте си бъдещето, за да не ви види то и да ви се смее:


Овен - Изяждете звучен шамар, понеже си тананикате някаква непопулярна песен вместо Деспасито, която всички вече научиха.
 
Телец - Споделяте видео на Мис Тигрова във фейсбук, което е достатъчно, за да ви блокират акаунта, а по-близките ви приятели да ви пребият, за отрезвяване.
 
Близнаци - Откривате ново забавление, отивайки на фризьор и татуист в много пияно и разкрепостено състояние.
 
Рак - Извършвате убийство, но понеже жертвате е смотан брокер на имоти, никой не възразява и дори ви поздравяват.
 
Лъв - Ще изненадате половинката си с романтична лятна почивка, но догодина, за тази вече всичко е запазено, а и е много скъпо.
 
Дева - Сънувате кошмари, че отново сте студенти и трябва да се явявате по изпити, но изведнъж в съня ви разбирате, че става въпрос за УНСС и всичко се превръща в приятна комедия.
 
Везни - Осъзнавате напълно, че на тази възраст, ако си счупите някоя кост, то това ще ви съсипе и затова не излизате от вкъщи без да сте се облекли с каска и скафандър.
 
Скорпион - Радвате се, че най-накрая достигнахте възрастта, в която сами можете да си купувате шоколадови яйца и сладоледи Boss, но се страхувате от надебеляване и диабет, което разваля цялото удоволствие.
 
Стрелец -  Вадите стари компоти от мазата и ги пускате на пазара като еко-био продукт от селска ферма, с което хем печелите пари, хем се отървавате от старата продукция на баба ви.
 
Козирог - Чудите се какво трябва да учи човек, за да работи Рут Колева във фейсбук.
 
Водолей - Опитвате се да направите шоу като По-по-най, но само с богати хора, където всеки да разкажа за схемите, чрез които е натрупал богатство.
 
Риби - Ще ви се президентът вместо да пуска стенограмата от КТБ, да пусне публично чатовете на мъжа ви с разни кифли от фейсбук.


beasta
 
Край