Седмичен не!хороскоп: 09.02 - 15.02

Feb 9, 2015     zhelyo     6491
Идват празници, обичайте се така, както обичате червеното вино, демек умерено, щото иначе ще ви стане лошо и ще ви се доповръща. Ето бъдеще с не!хороскоп:


Овен - Проклинате момента, в който решихте, че зимата си е отишла и си купихте по-летни дрехи, вместо планувания кожух от мамут.


Телец - Чрез действията си в социалните мрежи разпалвате международен конфликт, който може да бъде погасен само от пожарникар на име Бойко.
Близнаци - Както всяка година, на Свети Валентин си звъните от домашния на мобилния телефон и си се обяснявате в любов, след което се отрязвате и заспивате в сълзи.


Рак - Купувате си книгата на Емил Конрад, в опит да си спомните невръстната младост, вместо това обаче се чувствате нелепо и вехто, почти като пенсионер в дискотека.


Лъв - Подновявате зимния си режим от 6 торти и 5 баници седмично, докато не се сдобиете с достатъчно голям корем, от който да отскачат футболни топки, изпуснати чаши и мобилни телефони.


Дева - Замисляте се дали трябва да сключите църковен брак, но в крайна сметка сключвате палци и изпускате насъбрал се стомашен газ.


Везни - Страхът ви от подхлъзване и пребиване на леда ще ви подтикне да лазите на 4 крака, хората ще ви мислят за куче, ще ви чешат зад ушите, а вие весело ще ги маркирате като своя
територия.
Скорпион - Причината да харесвате толкова много грилован октопод е, че понякога и вие сте същото безгръбначно като него.


Стрелец - Приятелите ви отказват да ви вземат с тях на ски, след като ги питате настоятелно дали може вместо със ски, да се спускате по пистата с тиган за печене.


Козирог - Нямате търпение да дойде уикендът, когато пак нищо няма да свършите и ще лежите депресирани на дивана.


Водолей - Ще изпиете толкова много литри чай, че вече няма да правите разлика между това дали сте се заляли или напикали.


Риби - Диетата ви с жито постепенно ви превръща в тревопасно, което знае, че ще просъществува най-много до Гергьовден.
beasta

Колко?

Избери отговор!
Край