Седмичен не!хороскоп: 17.10 - 23.10

Oct 17, 2016     zhelyo     4929
Започвате активно да изучавате фотошопите, защото ви е ясно, че вие друг вариант за изглеждане нормално нямате.


Овен - Радвате се, че сезонът на тиквите е тук и можете спокойно да поздравите всички тъпунгери с празника им.


Телец - Пишете на Меглена Кунева, че имате подходяща работа за нея и любезно я каните да измие прозорците у вас, понеже така или иначе смятате, че за нищо друго не я бива.
Близнаци - Не се срамувате да си признаете, че си купувате дрехи от Lidl, защото за човечеството е по-добре така, отколкото да се разхождате голи по улицата.


Рак -  В неделя по обед си поръчвате пица по телефона, но вместо това ви носят шкембе чорба в буркан, как да не оставите 10 лева бакшиш, след като толкова добре ви познават.


Лъв - Започвате нова работа и ви очакват напрегнати дни, докато установите на кого трябва да се подмазвате, за да бъде всичко наред и да може да се скатавате.


Дева - Притеснявате се за живота си най-вече заради това, че във физиономията ужасно много приличате на Митьо Очите, нищо, че сте жена.


Везни - Опитвате се да намерите общ език с колегите си, но не постигате успех дори и като пробвате да напъхате вашия в устата им.
Скорпион - Мечтата ви да се реете из облаците ще бъде на път да се сбъдне, след като изяждате средно голяма тенджера с боб.


Стрелец -  Пълните си хавлиените чорапи със стара туршия като лек против настинка, резултатът е, че освен настинката, бягат всички живи организми в радиус от 3 километра.


Козирог - Искате да си наемете охрана, за да изглеждате с по-висок социален статус, но отлагате за друг път, понеже вече всички ви знаят, че сте мизерници.


Водолей - Ще дадете 50 лева за книга, която би трябвало да ви каже дали ви е отредено да сте балъци в живота, резултатът не е гарантиран.


Риби - Измисляте нова рецепта за курабийки, в която захарта се замества с английска сол, вкусът им не е добър, но поне пълнеенето е заменено с отслабване.
beastafk

Каква зодия са тиквите?

Избери отговор!
Край