Седмичен не!хороскоп: 24.11 - 30.11

Nov 24, 2014     zhelyo     5674
Последната седмица на ноември ви кара да се строите като в батальон и да простреляте началниците си с калашник. Липсват ви калашники смелост за такъв подвиг обаче. Какво друго, само в не!хороскопа:

Овен - Забелязвате, че ваш близък приятел се държи странно, надявате се да е разновидност на ебола, щото иначе би означавало, че просто е малоумен.


Телец - Приемате коктейл от 14 уискитa и 6 аулина, с което си спечелвате титулярно място в националния по футбол, на никого не му прави впечатление, че сте кривокраки.
Близнаци - Желанието ви да бъдете звезда се сбъдва неочаквано, когато след безпаметна нощ се събуждате със стърчаща елха от задните части.


Рак – Решавате, че ви е писнало от този живот и заповядвате на случайно такси да ви закара към Люлин посред нощ.


Лъв - Не ви пускат на благотворително събитие от страх, че ще изядете всичките почерпки, ще се напиете и ще си тръгнете със събраните средства.


Дева - Вадите на умряло куче нож, но в последния момент забелязвате, че това всъщност е Люба Кулезич.


Везни - Ще ви липсва само самоувереност, всичко друго си го имате, за да се впишете идеално в ролята на неуспял Веско Маринов.
Скорпион - Посещавате СПА, където си потапяте краката при малки риби, които да изядат лошотиите, за беда рибките измират до една, а водата позеленява.


Стрелец - Решавате проблема с трудното заспиване, слагайки си тапи в ушите, вдъхновена от успеха, половинката ви ви слага тапа на друго място, което смущава нейния сън.


Козирог - Прекарвате купища бизнес срещи, мислейки си как ще си идете на село и ще заколите прасето.


Водолей - Никой не се престрашава да ви каже, че раждането на дете не е уникално и неповторимо събитие, случило се само във вашия живот и ако може да спрете с нелепите снимки на бебето си, щото аре стига вече!!!


Риби - Студът ви принуждава да изядете 8 тутманика, с което да си набавите естествена защита от вятър и хлад.
beasta

Задавали ли сме по-сложен въпрос от този?

Избери отговор!
Край