Външният министър на Венецуела към българския народ: Извинявам се, че нашите глупости ви създават проблеми

Feb 14, 2019     Томпсъна     4774
КАРАКАС - Министърът на външните работи на Венецуела заяви днес, че държавите от Латинска Америка перфектно са доказали в миналото възможностите си да разрешават вътрешните си конфликти без помощта на други малки и средно големи държави по света. 

"Все още с моя президент не сме постигнали съгласие кого ще подкрепим в словесната престрелка между Радев и Борисов. Все пак, ако има някои наясно с това, какво е чувството да ти се бъркат разни хора в неща, от които си нямат грам понятие, то това сме ние." -  каза министърът пред зала пълна с разочаровани журналисти, тъй като напоследък в тяхната държава не се случва нищо интересно и България се е превърнала в супер интересна тема за венецуелските читатели на електронни издания.

Най-много се кефят на преводите на блогове от по 200-300 думи на 35-годишни полубезработни високообразовани читатели на "Дневник", които винаги завършват трудовете си с шега, за това как българи, живеещи на изток от ятовата граница, си купуват билети за Националната лотария (малко е трудно да се преведе шегата на испански, но забавното си е забавно на всякакъв език).
Няколко човека, завършили политология преди има-няма десетина години коментираха, че тази реакция на реакцията показва за пореден път, че следващите избори със сигурност ще променят политическия живот в България за години напред.

Извинен ли е?

Избери отговор!
Край