САЩ: Ще ви оправим времето, ако скъсате връзки с Русия

Jul 24, 2014     zhelyo     14108
ПЕНТАГОНЪТ - САЩ изпрати нота до България, в която изразява решителност да оправи времето и да възстанови лятото у нас, ако страната ни спре да слугува на руските икономически и геополитически интереси.


"Виждате ли тая ръчка? Това е HAARP-ът, дето сме ви го пуснали. Покажете среден пръст на Газпром и ще я дръпна" - сподели генерал Джонатан Джоук от илюминатските въздушни сили на САЩ.


Липсата на лято, дъждовете, градушките и магнитните бури били опит да се притисне страната ни, като американците са обявили, че скоро може и да затегнат мерките, пускайки от оня кемтрейлс, дето създава летен грип, смесен с експлозивна диария.
"България изчаква отговор от Русия дали ще ни предостави контра-HAARP. Ако не ни - няма да имаме никакво лято" - проплака българското задкулисие, сложило си бански и намазало се със слънцезащитно масло в очакване облаците да си идат.


В други новини от международните отношения - руските сепаратисти в Украйна бяха заплашени, че веднага щом българското правителство подаде оставка, ще им бъде изпратено като хуманитарна пречка.


zhelyo


 

Да се поддадем ли?

Избери отговор!
Край