САЩ легализира и магическите гъби, цели ограничаване на жертвите на масови и камерни стрелби

Jan 18, 2019     Neva     3431
САЩ се опитва да разреши належащите си проблеми все по-алтернативно, след като стана ясно, че ще се проведе обществено гласуване за легализиране на т.нар. "магически гъби".

Това е поредният отчаян ход да укроти населението на страната си, което дали заради високия прием на захар и джънк фууд или поради някаква друга причина, се изтребва по-успешно от всякаква терористична атака. 

Злоупотребата със свободата всеки да носи оръжие накара правителството да легализира марихуаната с цел да успокои и "чилне" американците, но те единствено огладняха. 
Като страна на неограничени възможности, САЩ ще предложи и, естествено, легализира психотропните гъби, а след това поетапно и всички останали наркотици, с които и без това не успя да се справи по друг начин. 

В дъното на всичко се крие поредният хитър план на президента Тръмп, който чрез своя безпогрешен бизнес нюх стигна до най-ненасилствения начин да спре трафика на наркотици от Мексико: с тяхната легализация ще срине икономиката на страната, елиминирайки един от главните ѝ стълбове.

Какво трябва да се легализира в България, за да се "оправим" най-после?

Избери отговор!
Край