Тайната е разкрита! Северна Корея е изобретение на Холивуд и ЦРУ!

Sep 13, 2017     zhelyo     3139
ХОЛИВУД - Голямата тайна на международното положение бе разкрита, след като 6-годишно дете на тъпак от ГЕРБ без да иска хакна ЦРУ.


В изтеклите документи става ясно, че Северна Корея не съществува като истинска държава, а като проект, сниман в Холивуд наред с кацанията на Луната.


Ким Ир Сен е съществувал само на рисунки, по-късно лъжата се задълбочава и "сина му" Ким Чен Ир е бил изигран от Дани Де Вито, а в ролята на Ким Чен Ун сега е актрисата Ейми Шумер. Всички кадри из медиите от манифестации, от "случайни" туристи, представящи потреса от живота в измислената страна пък се разпространяват от агенти на ЦРУ и са изфабрикувани в холивудските студиа.
"През 60-те Америка имаше нужда да промие мозъка на населението си и изопачи много свои постижения, измисли си опасни врагове. Истината е, а и аз често съм го твърдял е, че Северна Корея не съществува" - споделя "професор" Божидар Димитров, помолен да коментира разкритията.


Разкритията породиха съмнения кое още е измислица на американците, за да всяват страх и несигурност, за да си правят каквото си искат, като спекулациите варират от това, че Русия всъщност е с размерите на Беларус, до това, че кечът не е истински бой. 

А Южна Корея?

Избери отговор!
Край