Спас от Кочериново измислил Brexit и обещал на британците изгоди при напускането на ЕС

Oct 19, 2017     zhelyo     7420
ЛОНДОН - Поредна порция разкрития за размаха, с който Спас Василев от Кочериново е мамил хора из целия свят, за да извлече финансови ползи, дойдоха този път от столицата на Великобритания.

Висши представители на Консервативната партия твърдят, че идеята за Brexit им е била споделена чрез стотици фалшиви профили, представящи се за членове на партията.

"След като научихме за Спас, се усъмнихме и направихме проверка - идеята за Brexit, опорните точки, автобуса с посланието за стотиците милиони в здравната каса, Борис Джонсън и Найджъл Фараж, всички тия неща произлизат от IP адрес в Кочериново" - сподели Тереза Мей, която си изглежда като типичната жертва на ало-измамници от Костинброд.
Мнозина отказват да се почувстват глупаво и не признават, че са измамени, като твърдят, че Brexit си е Brexit и всичко е на 6.

"Това сладкодумно момче с неговите фалшиви профили измами една от най-старите демокрации на света и повече от половината от народа ѝ. Обеща ѝ независимост, финансови изгоди и възход, а по всичко личи, че сега ще го ядем дебелия" - споделя кралица Елизабет, която признава, че е дала на измамника и 20 000 паунда, като той ѝ обещал да я уреди с нов ролсройс.

Какво е спечелил Спас от Brexit?

Избери отговор!
Край