Кремъл: Кримският мост се разглоби, защото влаковете и автомобилите при спирането правят едно приплъзване

Oct 8, 2022     zhelyo     10054
КРИМ - Керченският мост, който тази сутрин осъмна в състоянието, в което са и повечето жители на планетата след петъчното си препиване, не е бил атакуван от украински ракети.

Властите в Русия съобщиха, че става дума за нормално разместване на пътните настилки, случило се поради трафика по тях, който спирал, завивал и ускорявал, което оказвало напрежение в разнородни посоки.

"Няма ракетен обстрел или взрив. Просто мостът за МПС се е разглобил, защото автомобилите, автобусите и камионите при спиране оказват едно приплъзване на плочите и едната не е издържала и е цопнала във водата" - категоричен е говорителят на президента Дмитрий Песков.
"Защо влакът гори? Защото горивото тече. Ако мостът не беше здрав, влакът изобщо нямаше да стигне там" - уверява Мария Захарова, говорител на Външно министерство и жената с най-красиви снимки от сватбата си в Ню Йорк, потърсете, подарете си един незабравим ден.

Очаква се в следващите часове Рамзан Кадиров и готвачът Пригожин да се събудят, да си метнат един душ, за да не миришат съответно на коза и затворник, и да призоват за ядрени бомби.

Кой е виновен за моста?

Избери отговор!
Край