Русофил се надява на ядрен удар по собствената му страна, радиацията била благодатна и нямало да го засегне

May 3, 2022     zhelyo     9082
НА ZАПАД ОТ РАЯ - Русофил, който насила живее в упадъчното западно общество, се надява родината му да бъде наказана от Владимир Путин.

"Една атомна бомба Сармат да ни пуснат и ще мирясат нашите подлоги" - убеден е миролюбивият човек, считащ, че Русия е притисната и принудена да воюва, защото евроатлантическите държави по цял ден кроят планове как да я съсипят.

На въпрос дали удар с ядрено оръжие по държавата, в която се намира, няма да увреди здравето на него и близките му, русофилът Г.Н. (51) споделя, че той лично няма от какво да се притеснява, тъй като е признателен към Русия.
"Путин награждава приятелите си, а наказва предателите и негодяите. Така работи и високоточковото ядрено оръжие. Дано да го пуснат, за да видите. Е, вие, продажници на юдеомасонския нацистки евроатлантизъм, ще го видите за много кратко, преди да се превърнете в пепел" - категоричен е той.

След изразяването на тази теза хуманистът обиколи различни медийни публикаци и реагира със смеещо се човече на публикациите за убити цивилни през последния ден.

Ще извади ли Русия ядрените бомби?

Избери отговор!
Край