Ентусиаст изгуби 4 часа да убеди бебешор да гласува, нямало да има право да реве иначе

Jun 6, 2024     zhelyo     702
СОФИЯ – Вчера в парк „Гео Милев“ се разигра поредната сцена на предизборна агитация, когато типичен ентусиаст изгуби цели четири часа, опитвайки се да убеди 3-годишен бебешор да гласува на предстоящите избори.

Малчуганът, въоръжен с триколка и малка надуваема топка, в крайна сметка кандиса, но ще трябва да изчака до изборите след 15 години, за да послуша ментора си.

„Трябва да гласуваш! Ако не гласуваш, нямаш право да мрънкаш за какво си настъпил в тревата и състоянието на детските площадки!“, настойчиво повтаряше агитаторът, докато детето го гледаше с широко отворени очи, опитвайки се да разбере защо непознатият чичо му говори толкова много.
След дълги увещания и обяснения за демокрацията и гражданския дълг, бебешорът накрая се съгласил, че ще гласува. За съжаление, обаче малчуганът нямал лична карта, което сравнително обезмисли цялата ситуация.

„Е, поне знам, че съм направил всичко възможно. Това е дългосрочна инвестиция в бъдещето!“, заяви агитаторът с усмивка на лице, докато се сбогуваше с бъдещия гласоподавател.

 

Ще гласувате ли?

Избери отговор!
Край