Русия: Хилядите разрушени жилищни сгради са всъщност актьори, които се чупертят

Apr 6, 2022     zhelyo     22528
КРЕМЪЛ - Русия обясни, че безбройните кадри на разрушени къщи, кооперации и панелки из Украйна също са фейк, след като сателити засякоха как актьори лежат неподвижно по улиците на Буча от началото на март.

"Това са млади укрофашистки актьори, специализиращи куклен театър и пантомима. Със серия от чупертения на телата си, гримаси и умело заиграване със светлина и декори те създават илюзията на бомбардирани жилищни квартали във всеки град, който въоръжените сили на Руската федерация временно освободиха от началото на Специализираната операция" - обявиха от руското Министерство на отбраната.

За да докажат тезата си и да не допуснат съмнения и да дадат възможност на западните медии за спекулация лично военният министър Сергей Шойгу показа как може да играе опожарен блок само с изражението на лицето си.
"Ето тук на единия кадър се вижда как сградата в Харков си чопли в носа, докато се е изчупертила сякаш под отломките ѝ има някакви хора, които след време ще бъдат представени като умрели бавно и мъчително. Пълен фалшификат" - показа се и пример в Telegram, мигновено разпространен из целия Интернет от вежливи хора, прекарващи по цял ден в коментарните секции на медии и публични профили в социалните мрежи.

Много умен нашенец, който ту оправдава убийствата с това, че и САЩ са убивали цивилни, ту отрича убийствата и ги смята за фалшификат пък дефинира истината: "Украинците са се разделили на 2. Едните се правят на умрели, а другите са тука и ни събират от парите, консервите и старите дрехи, търсейки съчувствие у по-слабохарактерните българи."

Има ли изобщо някаква щета по невоенна цел, за която е виновна Русия?

Избери отговор!
Край