Вежливи хора срещу парче пица и 50 лв. призоваха Русия да се намеси и у нас

Apr 29, 2014     zhelyo     6724
НА ЕДНА СТРУЯ РАЗСТОЯНИЕ ОТ ОПЕРАТА В СОФИЯ - Вежливи хора, стекли се спонтанно срещу парче пица и 50 лв., призоваха Русия да изпрати армията си, за да пази българските деца от сирийски главорезчета.


"Все повече сирийци са напъплили из страната. Никой не е застрахован, че няма да му изядат сърцето, да му откраднат ракията или да го гледат лошо, излъчвайки радиация с мургавата си кожа. Дано Русия ни послуша и прати войски, както прави в Украйна, където европедофилите искаха да вземат децата на хората" - зове мъж, над 95-килограмов, с чисто нов анцуг.


Според умеещата да върже поне едно изречение част от множеството, Путин трябва да прати танкове в защита на православните си братя - българите, тъй като очевидно българските власти са в режим на предизборна кампания и си правят пас.
Вежливите хора, по пример от своите съратници от Източна Украйна, се обявиха за репресирани, тъй като сирийските бежанци ги смущавали и не можели да носят анцуг и ланец, без да се страхуват от някакъв такъв муджахидински екзорсизъм или талибански магии.


От Русия нито потвърдиха, нито отрекоха, че вече са пратили самолети, военни, агенти и добросъвестни граждани в България.


zhelyo

Вежливи ли сте?

Избери отговор!
Край