Rockstar разкри: Песъка ще е сред героите, с които може да играете GTA 6

Nov 9, 2023     zhelyo     5514
РЕДУТА - В последния си официален пресрелийз гейминг гигантът Rockstar Games разкри, че един от главните герои в дългоочакваната шеста част на Grand Theft Auto (GTA 6) ще бъде известното ухо и бивш доктор от Вухан Песъка.

Песъка е представен като наркодилър с големи мечти и ограничени способности, чието начало е свързано с градските улици на София, което добавя ново географско разнообразие към серията. Още в началните мисии на играта игралният персонаж ще трябва да избере дали да пее в РПУ или да гримира майка си, което се очаква да донесе свежа перспектива на играчите на GTA.

Този ход идва като част от стратегията на компанията да включва уникални персонажи с различни културни фонове, което допринася за по-лесно интегриране на младите поколения в дългоочакваната игра.
В отговор на нарастващото очакване и спекулации, компанията също така пусна тизър-изображение на Песъка, облечен с характерния за него спортен екип с бели ленти по страните, стоящ пред знакови забележителности на столицата, които ще бъдат на една от картите в играта.

Самият Песък вече е качил в Zamunda новата игра за дърпане, но нетърпеливи геймъри се попариха, защото crack-ът е вирус и краде паролите от заразения компютър. 

Играли ли сте GTA?

Избери отговор!
Край