Румен Радев: За всеки лев, които моите хора са щипнали, Пеевски е откраднал 20

Jan 30, 2024     zhelyo     3244
ДОНДУКОВ 2 - Президентът отговори на председателя на парламентарната група на ДПС, който вчера пося в публичното пространство внушения за т.нар. "Кешгейт".

Според държавния глава атаката срещу него е с цел заглушаване на автентичните умерени НАТО-вски гласове като неговия в полза на фасадни евроатлантици, които искат да девалвират публично прозападните нагласи с безумно поведение.

"Преди да пита за "Пътя на Копринката", г-н Пеевски може да каже за имотите в Дубай, за КТБ, Булгартабак, медийната империя. Неслучайно службите в САЩ го санкционираха, защото той е еманация на корупцията в България. Неслучайно иска да използва своите бухалки срещу мен" - не остана длъжен Радев.
Според президента Пеевски обаче не е съвсем отговорен за делата и думите си, след като очевидно е погълнал свръхдоза кемтрейлс, но от друга страна не може да се сравняват мащабите на октраднатото от него и от обръчите около депутата.

"Подхождам със снизхождение към него, но се надявам приятелите му да се грижат за него, а не да го пускат непрестанно да лудува и беснее по коридорите на институциите. За всеки лев, откраднат от мои хора, при него са поне 20. Да не кажа 200, че ще е цинично." - завърши словото си Радев, преди да отиде пред посолството на САЩ, за да аплодира 10 минути калъча в тамошния Конгрес, спъващ оръжейните доставки за Украйна.

Кой кого?

Избери отговор!
Край