Пеевски предизвика Денков, Радев и делфин да участват в "Последният печели Лукойл"

Dec 6, 2023     zhelyo     2018
БНТ 1 - Управленските спорове ще бъдат решени с мерене на умовете. Тази идея представи лидерът на ДПС Делян Пеевски и инициира съревнование между него като лидер на Парламента, премиера Николай Денков и президента Румен Радев.

"Няма нужда да губим времето на хората с ежедневни подмятания по медиите. Да се премерим при Орлин Горанов кой е най-умен и да решава кой да разграби Лукойл" - заяви престолонаследникът на Ахмед Доган и Илия Павлов.

Във викторинното състезание бързата реакция и богатата обща култура се награждават, докато тромавият и ограничен ум бива смирен. Именно от такова градивно съревнование имали нужда политическите лидери, така че най-умният да получи инициативата и да казва какво да се случва, а другите да си записват и да го уважават.
На въпроса защо и делфин е сред предизвиканите, Пеевски обясни:

"Защото съм чувал, че делфините са най-интелигентните същества и дори има твърдения, че са по-умни от хората. Тежко се съмнявам в това и искам да го видим какво толкова ще каже. То е някаква риба, дето прилича на призрачето Каспър това, сигурно не знае даже, че голяма част от Южна Америка е в Северното полукълбо, докато никаква част от Северна Македония не в Южното полукълбо" - демонстрира съмнения и познания депутатът-предизвикател.

Кой ще спечели?

Избери отговор!
Край