Петкосертовица: Путин бил в отпуска, почивал си в Донбас

Mar 16, 2015     zhelyo     5332
КРЕМЪЛ - Слуховете за липсата на нашия велик лидер са силно преувеличени, обявиха позапотени хора от Кремъл в опит да сложат край на спекулациите с живота, здравето и наличието на Владимир Путин.


"Руският президент е в заслужен отпуск и се отдава на отдих там, където е предпочитана дестинация на всеки истински руски мъж - Донбас" - потвърди най-достоверният търсач на хора от службите - жената на Петко Сертов.


Лидерът на истински свободния свят се отдава на патриотично разпускане, като разпуска най-често звена на украинската армия, разпуска структурата на различни сгради или разпуска административни единици в Източна Украйна.
"Нашият лидер, Бог и шишенцето с чеснова отвара да го поживят, е вежлив човек!" - стискат палци в Кремъл светената вода и извлекът от чесън да не се окажат ялови като в-к Атака.


През миналата седмица се появиха редица слухове, че Путин лежи пиян в Слънчев бряг, лекува аутизма си в Исперих или има херпес, избил му след дипломатично целуване с Ангела Меркел, но истината отново надделя.


zhelyo


 

За какво ви е Путин?

Избери отговор!
Край