Пуснаха БРИКС валутата тайно, за да не я саботират САЩ

Sep 15, 2023     zhelyo     2232
СВОБОДНИЯТ СВЯТ - Дедоларизацията на света върви с пълна сила и който трябва - знае откъде да обмени упадъчна колониалистка валута за истински БРИКС долари.

Валутата на обединението между Бразилия, Русия, Индия, Китай и Саудиткини вече е отпечатана и постепенно завзема територията на щатския долар, който до година-две няма да струва и хартията, на която е отпечатан.

Към момента не можем да разкрием как точно може да се сдобиете с новата валута, като може да пишете на редакционния ни e-mail, че сте честен човек и не сте западен агент, тъй като очаквано много зли очи се опитват да спрат новите БРИКС-долари. След кратка проверка ще ви съобщим как да обмените парите.
"Най-после истинска валута с истинска стойност. Дано България скоро я приеме, а не еврото, което ще ни обезличи и затрие като народ" - ликува 53-годишният Сталин Янков, който признава, че все още няма от новата валута, но наскоро е обменил 100 лева в рубли, като чака всеки момент да порастат.

Това е първата фаза на новата валута, като във втората и по-мащабна такава се предвижда БРИКС-доларите да бъдат раздавани на всеки човек на планетата според нуждите и доколко е загробен от западните кредитори и кръвопийци.

Имате ли вече брикси?

Избери отговор!
Край