Пентагонът: Доказателството за руската кибератака беше откраднато от руски хакери

Jan 30, 2018     revolver     2233
ВАШИНГТОН – В специално изявление, прочетено вчера пред журналисти, говорителят на Пентагона обяви, че доказателството за руска кибератака при последните президентски избори е било откраднато от руски хакери.

В отговор на въпрос, има ли доказателства за това, говорителят подчерта: „Естествено. Ние имаме доказателства, че доказателството е откраднато, но не ги огласяваме, за да не бъдат откраднати“.

Междувременно руската кибернамеса в САЩ придобива размери на епидемия. Полицаи в различни щати установиха, че е все по-трудно да налагат глоби за превишена скорост, тъй като водачите на превозни средства са убедени, че скоростомерите им са хакнати от руски хакери, и категорично отказват да платят.
Хибридната война, водена от Русия, не подмина и бяло семейство от Луизиана. В родилния дом главата на семейството с ужас установил, че новороденото му отроче е с тъмен цвят на кожата.

За съкрушения баща няма съмнения, че става дума за руска намеса. „Всички знаем, че тези неща ги правят руснаците“, допълни той.

Хакната ли е тази анкета?

Избери отговор!
Край