В неделя ще се проведе референдумът за присъединяването на България към Монако

Mar 21, 2014     zhelyo     19157
МОНАКО, МОНАКО - Върховната Рада на Монако, поместена на една яхта между чифт перфектни цици и 200 грама доставен от българин кокаин, разпореди референдумът за присъединяването на България към Монако да се проведе в неделя.


"Очакваме 100% активност и малко по-голяма подкрепа за присъединяването ви към нас. Планираме на Карадере да направим копие на Монако, за да си имаме backup вслучай на катаклизми" - споделя принц Албер Две пред медии.


След анексирането на страната ни от Монако, всички българи ще получат статут на монегаски и ще могат да гъзареят по цял свят с гражданството. Монте Карло ще стане Монте Карлово в знак на приемственост към бившия български народ.
Еуфорията в страната е голяма, като се очаква всеки да отговори с Да на въпроса: "Искате ли да се присъединим към някоя яка страна, дето има пари и улиците ѝ са толкова без дупки, че даже са писта от Формула 1?"


ООН обяви, че ще признае референдума за легитимен, понеже кой нормален човек бяга от това да стане гражданин на държава, 50% от чието население има яхта.


zhelyo
 

Искате ли да се присъединим към някоя яка страна, дето има пари и улиците ѝ са толкова без дупки, че даже са писта от Формула 1?

Избери отговор!
Край