Кремъл: Всеки втори българин е жертва на психотронно оръжие, работи за Запада, без да знае

Mar 18, 2014     zhelyo     13004
МОСКВА, KLETA MAJKA ROSSIQ - Нашите славянски братя - българите - са жертва на психотронни бомби, пускани от Запада. Над половината от тях, без да знаят, са агенти на американски-европейските служби, твърдят медиите в Москва.


Те позовават данните си на секретен доклад, изтекъл от руското разузнаване, като са го публикували, тъй като съвпада с пропагандната конспиративна линия на Кремъл и няма шанс да бъдат черпени с полоний 210.


Руските журналисти твърдят, че всеки втори българин прокарва антируски и респективно антибългарски интереси, тъй като психиката му е била манипулирана с магнитни импулси, химикалки и радиация.
"Съветваме всички българи да сложат на главите си шлемове от алуминиево фолио, да дишат през марля, напоена с малко йод и да мият краката си със светена православна вода" - съветват руски експерти.


Както е известно, у нас цари голямо разделение, като единственото логично обяснение защо някой би предпочел да харесва повече Запада е, че е омагьосан с вуду лично от рептила Обама.


zhelyo

Всеки втори българин ли сте?

Избери отговор!
Край