Правителството продало лятото ни на Русия

May 31, 2014     zhelyo     12814
KLETA MAJKA BALGARIQ - Правителството се задържа на власт, след като е сключило сделка с дявола и е продало на Кремъл лятото в България, научиха наши източници посредством СРС и слухове в Интернет.


"Политическата криза в България е опряла ножа до кокала на много политици у нас. Единственото, което ги спасява, е подкрепата от Русия, получена, след като правителството е продало за нея лятото в България" - коментира маргинален политолог, знаещ две и двеста.


В Москва в момента времето е едни 10 градуса над това в София, като в България бели мечки танцуват на песни на Йосиф Кобзон, а истинските жени са облекли по 50 лисици, за да идат до Берьозка, съобщава нашият кореспондент извън виртуалния свят, чието име няма да кажем, за да не го набият на улицата крадци, мислейки че му плащаме нещо.
По всичко личи, че тази година в България няма да има лято и българите ще отидат на море в Сочи, ако може да си го позволят с купоните на Ковачки, заплатите от Lafka или социалните помощи за безработица, които са трите икономически перспективи пред всеки човек у нас, който не е близък на някой с власт, че да го направят шеф на агенция.


По този начин Русия иска да прати европейско дъждовно и студено време, за да се отдалечат братята българи от еврогейския дъждовен студ, съобщават привърженици на Евразийската уния.zhelyo

 

Искате ли си лятото?

Избери отговор!
Край