НАТО регистрира кемтрейлс като търговска марка, ще иска по левче на снимка

Oct 10, 2022     zhelyo     4369
НАТО - Северноатлантическият алианс продължи гаврата си с народа, подложен от дни на пръскане с цел контрол над популяцията, разболяване с микрочип и подаряване на оправдание защо някой е неудачник в живота си.

"От утре кемтрейлсът става търговска марка и няма да може да се използва за казване и показване безплатно" - обяви Йенс Столтенберг, норвеган и шеф на организацията.

Военният съюз обяви, че по този начин ще започне поне частично да си избива разходите за стотиците самолети на ден, както и за бидоните с химикали, отвари и биохимически наночастици, с които прецизно поразява човечеството от километри височина.
"Левче на снимка, петдесет стотинки на споменаване на думата кемтрейлс и ще се наредят нещата. Не може да тровим безплатно народите си вече, трябва да обезпечим и работата на лабораториите за създаване на радиоактивни хомосексуални бобри в Украйна" - допълни Столтенберг, който прилича супер много на тоя на Apple, дето стана шеф, след като Стив Джобс отиде да си харчи милиардите на Марс.

Народът обяви, че щом се налага, ще си плаща за кемтрейлсите, но това не значи, че ще спре да се тревожи от тях и да вика "пръскат ни, народе????:

Какво остава?

Избери отговор!
Край