Милиони Facebook и Instagram инфлуенсьори умряха от глад заради спирането на сайтовете

Oct 5, 2021     zhelyo     6171
ОФЛАЙН - Най-голямата криза в историята на Интернет удари жестоко човешката цивилизация и тя загуби едни от най-ярките си представители.

Около 6-часовото спиране на Facebook, Instagram и WhatsApp в глобален мащаб доведе до бавна и гладна смърт представителите на професиите influencer и instagram model, които загубиха неравната битка с това да живеят живота си офлайн.

ООН съобщава, че вероятно жертвите в глобален план са над два милиона, но е прекалено рано да се каже и в момента спасителни отряди обхождат сторита с надеждата да открият някой оцелял, споделящ със света хранителна добавка, грим или откриването на магазин за щори в Обеля.
"Още нямаме идея за истинските мащаби на тази трагедия. Представете си мрака в душите на жертвите. Часове наред, без възможност да призоват някой да коментира какъв цвят дреха да си облекат, нито пък възможност да направят спонсориран ънбоксинг на диспенсер за течен сапун" - споделя един от доброволците, търсещ оцелели инфлуенсъри из двете мрежи.

От собственика на Facebook Марк Цукърбърг пък бе подета кампания за събиране на пари в подкрепа на семействата на жертвите, като обеща да дава по $1 от всеки $100 събрани.

Още ли сте в шок от съдбата на унфлуенсьорите?

Избери отговор!
Край