Лекар спря да се смее на мръсни вицове заради ваксината

Jan 26, 2021     zhelyo     5353
СИЛИСТРА - Лекар от Силистра, получил вече втора доза от ваксината на Файзер срещу COVID-19, изпита най-жестоките документирани странични ефекти до днес.

Д-р Тянко Саждидимов, хирург в Силистренската свободна университетска болница, е започнал да се държи странно, което е усъмнило колегите му да го изследват.

"От над 30 години работим с д-р Саждидимов, всеки ден си споделяме десетки вицове - най-вече мръснишки или с черен хумор. А най-любими са му и двата вида. От няколко дни нито е разказал нов, нито се е смял. Дори на стари и проверени вицове не се смее" - обяснява една от сестрите в лечебното заведение.
Според експертни мнения това е страничен ефект от ваксината, но защитници на имунизациите твърдят, че може би 58-годишният лекар е пораснал и помъдрял.

"Ако тази ваксина има такъв ефект. И ако той е необратим, цялата ни култура ще изчезне. А знаете, че българските лекари работят само за няколко вица на ден и евентуално някой доволен пациент да остави едно шише след изписване" - тревожат се колегите на засегнатия хирург.

Ако не ваксината, то кое?

Избери отговор!
Край