Кремъл: Навални може и да не е умрял, загубихме го

Feb 20, 2024     zhelyo     1834
НЕОБЪЯТНАЯ - Властите в Москва обявиха, че не могат да предоставят тялото на Алексей Навални на близките му, защото не могат да го намерят.

Според говорителя на руския президент Дмитрий Песков в никакъв случай не става дума за укриване на следи или някакви подобни съображения, а за нещо, което е нормално да се случва от време на време в толкова мащабна държава.

"Надали е възкръснал, защото е антихрист. Но тотално може да се загуби, знаете, че Русия е огромна страна. Е, по-малка е, от колкото заслужава, трябва да си върнем Украйна, Казахстан, половин Полша, Прибалтика, Бесарабия и да си заградим Камчия по-щедро" - поясни говорителят на Кремъл.
Руските власти допускат и че Навални може да е зимбифициран след ухапване от животно, произведено в НАТО-вска биолаборатория и да бъде използван срещу установения демократичен ред на Федерацията.

"Ако видите Навални, го елиминирайте. Той или е беглец от затвора, или е зомби, или е възкръснал с помощта на Дявола, за да ви превърне в гейове и да работи срещу семейните ценности на г-н Путин, който има чудесно семейство и нула извънбрачни връзки" - завърши Песков.

Къде е Навални

Избери отговор!
Край