Иван Костов, Сорос, Турция и евреите се отказаха от унищожението на България

Jun 26, 2015     zhelyo     10224
БАЗАТА НА НАЦИСТИТЕ НА ЛУНАТА - "Публично се отказваме от заговора за унищожението на България и вече няма да пречим на българите да достигнат швейцарците в най-кратки срокове" - това написаха днес в декларация представители на Тайните сили, които вече 25 години теглят България към дъното и не позволяват минималната заплата да стане 1000 евро.


"За да функционираме ние трябва да сме тайни, но вече не можем, тъй като много умни и начетени българи във фейсбук и в секциите с коментари под статии в различни медии окончателно ни разкриха".


От Тайните сили заявиха още, че използването на кемтрейлс и ХААРП над България също ще бъде преустановено.
"Освен това се присъединяваме към усилията на Волен Сидеров и българския народ за търсенето на наказателна отговорност на илюминатите като основни причинители на дупката в КТБ" - допълниха те.
 

Декларацията беше подписана още от Иво Прокопиев, Румен Пашата, Ричард Ран, Роналд Ът, търговци на ваксини и Николай Бареков, който обаче не разбрал съвсем какво подписва, защото не може да чете, но все пак и той искал да се покаже като основен фактор за бъдещето на страната.

alminatora

След колко време ще сме богати?

Избери отговор!
Край