Отново на България не ѝ се падна медицински хеликоптер, но изтегли три пъти избори от баницата

Jan 1, 2023     zhelyo     4693
ЗА МНОГО ГОДИНИ - България отново не случи на късмети в полза на спасяването на човешки животи от новогодишната си баница.

"Паднаха ми се няколко избори, както и пренареждане на пренареждането на фугите на жълтите павета. Но хеликоптер за спасителни нужди пак няма" - обяви порядъчно подпийнала и оригваща се на руска салата и бирен фъстък България.

Запитана дали изобщо е имало в баницата късмети от рода на медицински хеликоптер, детска болница или здравна реформа, която да спаси регионалните болници и да мотивира младите специалисти да работят в родината си срещу достойно заплащане, вместо каймакът да се обира от дърти корумпета, България се опита да отговори, но си повърна в скута и заспа.
Паричката не е ясно при кого се е паднала, но експерти прогнозират, че е при онези хора, които наглед не изглежда, че може да си позволят да карат автомобили за четвърт милион лева с по 180 км/ч, без никой да ги спира и арестува след зрелищна гонка.

"Такъв ни бил късметът. Човешкият живот в България поне си остава евтин, щото то всичко друго поскъпна, чуек" - радват се нашенци, които днес акат по-малко заради вчерашната засечка при разплащанията с дебитните карти.

Какво ви се падна от баницата?

Избери отговор!
Край