KLETA MAJKA BALGARIQ ОБЯВИ ВОЙНА НА КИТАЙ!!11!!!

Feb 5, 2015     zhelyo     7788
ИЛИЯНЦИ – След като стана ясно, че българските военни части убедително печелят битките с путиновите войски на всички фронтове, от генщабът решиха да предприемат инвазия и в Китай.


„При мобилизацията събрахме годни за военна служба мъже, наброяващи горе-долу персонала на малък ресторант в Пекин. Веднага след като излязоха от изтрезвителното, главнокомандващите ни се запознаха с докладите на разузнавачите, дегизирани в китайски анцузи тип менте и изпратени в Китай по-рано, и взеха решение да атакуваме“, съобщиха от МО.


„Сега сме ги напипАли, а и в сраженията с руските войски на практика нямаме загуби, защото на първа линия бяха пратени взводове наемници от Столипиново и Факултета, да си „наберат“ танкове, които да върнат за скрап. Това на практика обезоръжи врага!“ - казаха още от военното ведомство и хвърлиха няколко пиратки, за да отпразнуват победата.
Анализатори твърдят, че не е изключено на прибиране българската войска да се разправи и с Ислямска Държава, понеже им е на път, а лидерите ѝ да бъдат пленени и осъдени да работят като дюнерджии в Lafka.


Бацемитко

Какво да ги правим пленниците?

Избери отговор!
Край