Путин със зловещ план да изпревари САЩ по златни медали в Рио

Aug 10, 2016     zhelyo     6081
КРЕМЪЛ - Путин е замислил дързък план, чрез който да гарантира, че в края на Олимпийските игри в Рио Русия ще има повече златни медали от САЩ и по този начин ще покаже на света, че е по-хубавата страната.


Въпреки удара на WADA по руската лекоатлетика, Путин ще вземе мерки в края на Игрите, така че да събере повече медали от конкурентите си. Но как е възможно това?


Ще превземе някоя държава с по-малко, но достатъчно медали. Ето го планът, разказан от идеолога на Руската дързост и красота Александър Дугин:
"Да речем, че САЩ спечелят 45 златни отличия, а ние - едва 35. Ще ни бъдат необходими 11 златни медала или повече, за да ги изпреварим. Поглеждаме в класирането и виждаме кои страни имат повече от 11 златни медала и примерно виждаме една Франция. И я анексираме с блиц-референдум. И така хоп, изпреварваме американците" - споделя Дугин.


Путин все пак се надява да не се стига до такива крути мерки, след като лично е пратил на руските спортисти от собствените си инжекции, заради които никой не знае, че всъщност е на 320 години.


zhelyo

Защо наказаха паралимпийците на Русия да не участват на Паралимпийските игри?

Избери отговор!
Край