Извънземни на дипломатическа среща в Македония

Jan 27, 2015     zhelyo     4893
СЛУХ - В Международния Отдел за Социална Телепатия и Алтернативни Контакти (МОСТАК) пристигна телеграма от добре забравен и все така извънземен разум, съобщаваща за намерението на споменатите вече неща да посетят с мир малката ни беззащитна, богата на протеини и въглехидрати планета.  


Необичайното писмо наложи извънредно свикване на Конгреса на Уфолозите и Рептилите, които от своя страна излязоха с доклад, заключаващ единствено, че извънземните пишат грозно.


 Развънлувани покрай изтеклата информация, от Македонското Министерство на Сите Работи обявиха необходимостта именно тяхната столица, Ню Йоржие, да бъде домакин на необичайното посещение, уповавайки се единствено на твърдението за древна роднинска връзка от баджанашки тип с инопланетяните. В официалното си обръщение, македонският президент призова международната общоност към презапасяване с тоалетна хартия и готовност за високи нива на алкохолно натравяне.
 Застанал пред тухлена стена с графит гласящ "Македония на три планети" той изтъкна, че запазването на мира в галактиката и на Балканите винаги са били сред основните приоритети на държавата и съвсем лицемерно пожела на всички силата да бъде с тях.


 Лидерите на Г7, за да не останат по назад, също се събраха, което от своя страна резултира в преформирането им отново на Г8, тъй като им лиспва 4-ти за белот.


Вортимид Нома

Трябва ли да се допускат извънземни на планетата Земя?

Избери отговор!
Край