Извънземни ни колонизират заради смахнато име, което сме дали на планетата им

Feb 20, 2023     Radoslav Nedelchev     2304
ГЕЯ ТУМБЕРГИЯ - Лоши новини дойдоха от една далечна галактика, където планета, способна да поддържа живот, се обиди, заради името, дадено ѝ от наши учени, когато я открили. 

Екзопланетата е с доста по-голяма маса от тази на Земята, макар като размери да е почти колкото нашата. Твърди, че сме я нарекли дебела или просто завижда, но този път наистина загазихме, притеснени са учените, извършили първия контакт. 

"Разгледахме доста потенциални светове за колонизиране и се спряхме на вас, защото и името, което сте дали на нашата звезда HD 89734874 все едно го е измислил Илън Мъск за щерка си, това е обидно и недопустимо според нашия етикет", ядоса ни се екзопланетния лидер, предаван пряко по всички телевизии. 
На тяхната планета децата са най-големите врагове на родителите си и родителите правят всичко възможно да ги изядат при раждане, ако не успеят децата изяждат родителите или просто ги поболяват от стрес, зарад слаби оценки или неподходящ избор на партньор в живота.

"И на всичкото отгоре ще се псуваме, а? Айде да не се правим, че не знаем, че името HD 12343 на Тумбергия означава "'Бали сме ви майката на всички, идваме да ви изядем." Ок, поне на едно от по-редките наречия, които се говореха по наште земи преди време" - поясни тумбергонецът.

Самото същество е с оредяваща светла коса и изглежда си инжектира ботокс, за да овладее напредването на годините. Шегичка. Всъщност прилича на жаба, има зъби като на акула, прическа на две плитки и черен филтрум.


 

Бихте ли се били за Земята?

Избери отговор!
Край