Междинен резултат: „Ислямска държава“ доказва, че Аллах е в по-добра форма

Aug 22, 2014     zhelyo     7872
ВЕЧНАТА РАНГЛИСТА НА РЕЛИГИИТЕ - Успешната експанзия на Ислямската държава на Ирак и Сирия в Ирак и Сирия показва, че Аллах е много добра форма и заслужено оглавява временното класиране на божествата, предават статистици.


Феерията от трупове в името на единен мюсюлмански халифат, в който нито един клитор на младо момиче не остава непокътнат, наистина демонстрира волята на учениците на Мохамед, водени от светлината в сърцата си, спусната им от Аллах, предават експерти по богословие.


Християнският Бог демонстрира слаба форма, след като бележи сравнителен провал при разправата с гейовете, които едновременно е създал и мрази, и не успява да защити своите поклонници от тези на Аллах в рамките на действията на ИДИС в Близкия изток.
Все още не е ясно кой ще завърши полусезона на върха, тъй като в името на подходящия Бог и добре прицелени няколкостотин бомби статуквото може бързо да се промени.Също така голям фактор за това кой всевишен е по-прав ще изиграе и това кои религиозни последователи се почувстват по-накърнени от този текст.


zhelyo

Кога ще е ясно кой бог е по-бог?

Избери отговор!
Край