Ислямска държава похитила българската журналистика?

Oct 1, 2014     zhelyo     6208
В ОРАНЖЕВ КОМБИНЕЗОН - Изтекла информация от американското разузнаване изненадващо разкри, че българската журналистика най-вероятно е сред пленниците на Ислямска държава.


"Видяхме едно дебело и невзрачно нещо чрез своите шпионски дрони, обикалящи лагерите на ИД. Смятаме, че това е българската журналистика. Това би обяснило много неща" - пише в поредните изтекли грами на американската дипломация, която умее да пази информацията си като американски звезди - голите си снимки.


Според експерти по международната сигурност и медиите тази вест би могла да обясни защо огромна част от публикациите в пресата и интернет, както и в електронните медии, изглежда сякаш е произведена от човек с опрян в слепоочието калашник.
Опорни точки, близки до тези на Ислямска държава, валят в българското медийно пространство от години, а някои дори са украсявани от родната журналистика с надеждата да не бъде екзекутирана.


"Няма да екзекутираме българската журналистика, на никой няма да му е жал и само ще хабим време да edit-ваме клипчето за youtube да не ни блокират, ако покажем малко трахея" - споделиха ислямските екстремисти, доволни, че имат безгръбначно, склонно да тиражира всякакви глупости.


zhelyo

Трябва ли да направим нещо, за да освободим родната журналистика?

Избери отговор!
Край