Хилъри Клинтън се намеси в изборите със забравени от 2016-та гласове в пощата ѝ

Nov 6, 2020     zhelyo     4487
VAR - След като изборната ситуация в САЩ стигна до анализи чрез VAR, Сашо Диков и въглероден анализ, излязоха нови резултати, които могат съвсем да преобърнат дереджето.

Кореспондентът, който Не!Новините пратиха в САЩ, за да ги научи да псуват майки и маски - Хектор Харманли, сподели следното:

"Шок! Сюрприз! Хилари Клинтън обяви, че се е сетила каква е паролата на пощата ѝ в hotmail и е успяла да влезе в профила си. Според потвърдени само от либералните медии засега данни, там е открила 85 милиона гласа за себе си!" - споделя нашият човек, копнеейки да излезе от ефир, за да се изхрачи и на демокрация, и све.
Според експерти това са бюлетини от вота преди 4 години, когато Клинтън загуби изборите от Тръмп, но заради коронавирусните мерки е възможно закъснелите e-mail резултати да бъдат приети към настоящите избори и тя да победи както настоящия президент, така и кандидата на Демократическата партия - Байдън.

"Бахти и изборите" - възклицаха всички в очакване мачът с Гибралтар да ни разсее от тая тема с обсъждане на това дали е нужно да се викат все така случайни момчета да ритат топка в това време на пандемия.

Какви са ви нагласите?

Избери отговор!
Край