Хари и Меган сърдити, Netflix искал принцът да е чернокож, а Меган - трансджендър абажур

Sep 18, 2023     zhelyo     2464
ЕДНО БЪЛГАРСКО СЕЛО - Англосаксонските пенсионери Хари и Меган Уиндзоркини са възмутени от предложението на Netflix за нов сериал, който да разказва за тях.

Според източници от двореца им в Биримирци, стрийминг гигантът е искал принц Хари да бъде изигран от чернокож актьор, а Меган - от трансджендър абажур.

“Това е най-голямото оскърбление, което съм получавал в живота си, след като тате питаше какъв цвят е детето, като се роди”, е казал Хари на приятели пред огледалото.
“Не само че искат да ни представят като клоуни, но и да ни лишат от човешки облик, емоции и чувства. Как може някой да мисли, че Меган е абажур? Та тя дори не свети.”

"Имам стотици приятели, които са трансджендър или абажури, но никога едновременно. Това върви срещу всички природни закони и ще бъде провокация към мен и човечеството като цяло!" - сподели кръстената на модел Рено бивша актриса.

“Това беше голяма грешка. Ние не искахме да ги обидим, а да направим нещо иновативно и различно. Но очевидно това не им хареса”, каза изпълнителен продуцент на Netflix и подчерта, че сериалът ще се осъществи, но героите ще се казват Хеган и Мари.

Знаете ли какво е абажур?

Избери отговор!
Край