ББР отпусна 400 милиона лева кредит на Лудогорец за Хари Кейн

May 20, 2021     zhelyo     12141
ПЛОЩАД БАТЕНБЕРГ - Българската банка за развитие най-сетне си взе бележка и започна да кредитира малки и средни предприятия.

Новият заем бе оповестен от банката, за да се даде публично разяснение, че причините за него не са политически или задкулисни, а се цели възраждането на българския футбол.

"Нападателят на Тотнъм Хари Кейн, чиято цена е около 120-150 милиона евро, е в перфектна форма и изяви желание да напусне яловия си отбор, за да спечели повече трофеи. А къде другаде да иде, ако не при тима с 10 поредни титли? Нападател от световна класа като Кешерю, който е към края на кариерата си, ще вземе англичанина под своето крило. Имаме уверението на клубното ръководство, че ги е впечатлил миналата есен, вкарвайки и асистирайки в мача Лудогорец - Тотнъм" - обявиха пазарните причини за кредита от ББР.
Въпросната банка бе замесена в последните в скандал, след като се оказа, че е отпуснала кредити на стойност около милиард лева на няколко големи предприятия, свързани с мастити бизнесмени и политици, вместо да изпълнява функциите си и да отпусне кредити на множество малки фирми, чиято свързаност с мастити бизнесмени и политици да се прави по-трудно.

"Дано сега, когато инвестираме в спорт, в средно предприятие, семейна фирма на двама братя, да се затворят уститие на критиците" - заявиха още от Банката за развитие.

Ще пасне ли Кейн на Лудогорец?

Избери отговор!
Край