"Хаха, тъпите англичани", каза човек, на когото заплатата му ще свърши в сряда

Oct 1, 2021     zhelyo     6961
ВРАЦА - Нашенец, който всеки момент ще получи заплата по сметката си, с радост се присмя на това как Великобритания си ангажира армията, за да може да има наличност от гориво по бензиностанниите.

Кризата, стоварила се на Обединеното кралство като следствие от Брекзит и COVID-19, доведе до недостиг на работна ръка, основни продукти и паническо изкупуване на всичко.

"Хаха, тия още не са си свършили запасите от тоалетна хартия от миналата година, а сега се наредиха за нови" - забавлява се на чуждото нещастие С.Т. (33), който също е използвал едва 24% от ролките, които купи още в средата на март 2020 г., за които тегли потребителски кредит.
Развеселеният мъж предвижда днес да плати няколко сметки, да върне вноската по преждепосочения кредит, да се почерпи, че петъкът и денят за заплата съвпадат и до сряда поне да си поживее царски.

"Абе за цигари и бира все отнекъде ше намера" - не загуби оптимизъм нашенецът и с наслада разцъка пак кадрите с опашки и биещи се за ред пред бензиноколонките хора.
 

Да им се смеем ли на великобтританчани?

Избери отговор!
Край