ЕС с мигновена реакция! САЩ заема мястото на Великобритания след Brexit!

Jun 24, 2016     zhelyo     23757
БРЮКСЕЛ - След като стана ясно, че Великобритания напуска Европейския съюз и светът се паникьоса сякаш Обединеното кралство се мести на Луната, от Брюксел взеха спешни мерки, за да спасят огромната бюрократична машина, създадена с яка и благородна цел, но превърната в нещо досадно в очите на много хора.


Още по-сензационна новина обаче е на път да създаде рязък обрат и не само да спаси Европейския съюз от разпад, а да го направи дори икономически по-силен, като компенсира излизането на дебелите хора от Шотландия и Бирмингам с цяла империя от дебели хора от САЩ, имащи доста повече пари за харчене, въпреки че от 20 години тези пари са изцяло въображаеми заради космически външен дълг, който никой никога няма да ги накара да плати.


Очаква се още идната седмица Съединените американски щати да станат пълноправен член на Европейския съюз, след като подобен сценарий е бил заложен още от 80-те години на миналия век и документите са подготвени още тогава.
"Да, утре г-н Обама ще разпише затварянето на всички глави по кандидатстването на САЩ за членство в Евросъюза" - потвърдиха от Белия дом.


Предвижда се САЩ да получи място на Евровизия, Европейското и да се наложи да се примири с 3000-странична регулация на топеното сирене, а у нас родната управленска класа вече ще усвоява еврогрантове.


По този начин радостта на Владимир Путин от Brexit бе секната и се наложи той да вземе спешни мерки, изваждайки същите документи за приемане на Русия в ЕС, каквито имат и САЩ, за да се опита и да изпревари капиталистите и да превземе съюза от вътре.


zhelyo

Как ще се отрази у нас Brexit-a?

Избери отговор!
Край