ЕС с по-крути мерки срещу Русия: Задължителен гей-брак за всеки руснак

Mar 19, 2014     zhelyo     5948
БРЮКСЕЛ, ЕВРОПАТА - Европейският съюз предприе далеч по-крути от финансовите мерки, с които по-рано не изплаши Русия и олигарсите ѝ, като определи задължителен гей-брак за всички руснаци.


Всеки руснак, навършил пълнолетие, ще бъде служебно бракосъчетан с друг такъв руснак, ако Русия не се оттегли от Крим и не възстанови автономния ѝ статут в рамките на Украйна, съобщи лично председателят на ЕК Барозу.


Путин щял да бъде оженен за Филип Киркоров, съобщиха наши източници от белгийската столица, като от ЕС се заканили да сринат Русия за седмица, превръщайки я в гей-парад.
Както е известно на всички православни и мъдри хора, в Европейския съюз разчитат на най-силното си оръжие - хомосексуалността, за да разклатят стабилните патриархални ценности, манипулирайки милиони мъже да се отрекат от Бог и да се отдадат на пишка.


Русия първо заплаши гейския Запад с бомби, но след забележка, че бомбите приличат на фалоси, се отказа и попита Волен Сидеров как е устоял вече толкова години в ЕС, без да стане европедераст.


zhelyo 

Ще успее ли Западът да прелъсти свръххетеросексуалната Русия?

Избери отговор!
Край