Сидеров и Чукалов ще отмъстят за сваления руски самолет

Nov 27, 2015     zhelyo     5332
В СЪРЦЕТО НА БЪЛГАРЩИНАТА - След като в парламента не обърнаха внимание на декларацията му, Волен Сидеров реши да вземе ситуацията в свои ръце и да отмъсти на Турция за Русия.


Според наши източници той се е записал в известната чукотска авиошкола, където е смятал да изкара ускорен курс по пилотиране на СУ-24.


За съжаление, в процеса на обучението е станало известно, че главният ни националист носи очила с осем диоптъра (според представена от него справка пред наборната комисия преди четиридесет години) и затова не е служил войник. След разкритието Сидеров е бил позорно изгонен и детската му мечта - да воюва рамо до рамо със спонсорите си в Сирия не е могла да се осъществи.
"Но аз не губя кураж - заяви пред наш кореспондент Волен - щом не му дават да пилотирам и бомбардирам, аз ще мина в нелегалност. Още утре с колегата Чукалов заминаваме за Истанбул, където денем ще инспектираме тамошните университети (имаме сведения, че се търгува с наркотици), а вечер по тъмното ще пишем разни неща по джамиите, както го правехме в София. За съжаление, Турция все още не е член на ЕС и ако ни заловят, вероятно нашите европейски номера няма да минат и ще отидем в затвора."


"В този случай мислете за нас като за сладури" - призова господин Сидеров и двамата с колегата му Чукалов показаха току-що закупения от тях боров вазелин.


Тимур и неговите командоси

Какво ще се случи в Сирия, ако Сидеров и Чукалов се присъединят към руската армия там?

Избери отговор!
Край