Стадо диви грейпфрути вгорчи живота на това британско селце

Jul 7, 2017     zhelyo     4451
БЪКСУОРТ, ДЕРБИШАЙЪР - Село Бъксуорт в област Дербишайър в централната част на Англия изпитва необичаен проблем през последния месец.


Малкото населено място стана обект на ужасяващи набези от страна на стадо диви грейпфурти, които явно са привнесен биологичен вид, тъй като грейпфрутите не виреят във Великобритания.


Облите цитруси буквално са вгорчили живота на около 600-те жители на Бъксуорт, като крадат кокошки, пеят песни на висок глас посред бял ден и някои дори си позволяват да практикуват радикална ислямофилия.
"Местните са се барикадирали в селската кръчма и не искат да излязат от там, докато проблемните грейпфрути не бъдат изведени. Същевременно полицията няма оръжие и се опитва с благи думи и приспивни песнички да задържи водачите сред грейпфрутите, засега без успех" - докладва нашият кореспондент в Англия Ангел.


Приодозащитници от Острова пък апелираха грейпфрутите да бъдат оставени, а застъпници за правата и свободите мигновено предложиха юридически консултации на проблемните цитруси, тъй като ставало въпрос за дискриминация.


zhelyo

Можете ли да се опазите от грейпфрут?

Избери отговор!
Край