Денерис до Тръмп: Диктаторката Церсей има нефт, помогни ми, Дончо!

May 7, 2019     zhelyo     13095
ВЕСТЕРОС - Денерис Таргариен, Първа с това име, Родената в буря, Неизгоримата, Майка на дракони, Халееси на ездачите на Дрого, Трошачката на окови, Кралица на Андалите и Кралица на Седемте кралства на Вестерос, писа отворено писмо до Доналд Тръмп, с което потресе читателите на информационна агенция ПЛИК.

Тя моли президента на САЩ за съюзническа помощ срещу Церсей, която определя като тиранка и узурпаторка на Железния трон.

"Г-н Президент, свидетели сме на тиранията на една самозабравила се Ланистърка. Демократичните устои на Вестерос са пред колапс и само обединеният свободолюбив световен елит може да разреши този проблем. Моля за 16 атомни бомби и ще ви дам да ми щипкати дупито" - пише Денерис на Тръмп, знаейки кое го кара да тиктака.
Както е известно, другият понеделник ще си ебе майката и в тая битка ще се реши всичко и завинаги и няма да се оставят никакви неясноти и несвързаности в сюжета на любимия ни сериал тия дни.

"А също така има нефт там в Кралския чертог" - завършва обръщението си лелята на братовчеда на Аря, дето прилича на Стюи Грифин от Фемили гай.

САЩ ще помогнат ли?

Избери отговор!
Край