И Владо Кузов обвини Тръмп в изнасилване

Oct 18, 2016     zhelyo     3969
ГАРА ПОДУЯНЕ - Бившият депутат и отпаднал служебно кандидат-президент Владимир Кузов може да се окаже поредната жертва на сексуален тормоз от страна на Доналд Тръмп. Това сподели самият Кузов, който близо 40 години пазил тайната скрита дълбоко в себе си.
 

"Всичко стана, когато аз бях на 10 годинки, а г-н Тръмп тогава беше привлекателен млад мъж с големи финансови възможности. Запознахме първоначално в "Овча купел", след което му гостувах няколко пъти в САЩ. Имали сме многократни физически контакти, но аз не знаех, че това е нещо лошо. Ако трябва да съм честен, съвсем наскоро научих, че на подобни отношение не се гледа с добро око", заяви Владимир Кузов на извънредна пресконференция, с която пожела отново да бъде кандидат-президент, след като от ЦИК не признаха регистрацията му.Веднага щом разбрал, че е бил жертва на изнасилване, Кузов решил да се ре-кандидатира за президент. Така бившият депутат можел да получи шанса се изправи очи в очи с насилника си при някоя дипломатическа визита в Белия дом и да види дали ще прехвърчат искри. 
 
Научил за случката Митьо Пищова заяви, че кани и двамата в джакузито си, където да обсъдят проблема, като големи хора, а Йоана Рубин - да излекува взаимните им травми.


Венелин Костадинов

Какво точно е направил Тръмп?

Избери отговор!
Край