Кметицата на Кьолн призова дамите да си пуснат космите да избуят

Jan 8, 2016     zhelyo     7713
КЬОЛН - Германия си няма ДПС, което да гарантира етническия мир, коментират анализатори от ЩАЗИ в сутрешните блокове на немските телевизии. 


Груповите изнасилвания и посегателства срещу жени в Кьолн от страна на бежанци и мигранти продължават да са тема №1 в страната с почистените магистрали, на които българите все пак с охота бихме дали автентичен акъл как да се оправят с проблемите.


Кметицата на Кьолн Хенриете Рекер продължи с майчинските, дори бабински наставления към дамското население на града, след като призова жените да се облекат с ямурлуци и да се движат на групи.
Според градоначалничката е нужно европеидните дами да прикрият красивите си черти по-старателно, пускайки си една сключена вежда, бурно телесно окосмение и поддържайки косата си мазна и миришеща на гробище.


Рекер даде и първия си съвет за груповите пришълци в града, които посягат на жени да си представят, че всяка една от дамите може да им е майка, сестра или дъщеря, с което без да иска допълнително подслади фантазиите на изтръпналите от религиозни и социални догми имигранти.


zhelyo

Как да помогнем на германците?

Избери отговор!
Край