България продаде стратегията си за контрабанда на други страни от Третия свят

Dec 3, 2013     zhelyo     4096
България продаде готовите си стратегии за контрабанда на жени, цигари и наркотици, с което зае мястото на маркетингов лидер сред страните от Третия свят.


"Нашата сива икономика, заемаща огромен дял от целия пазар в страната, се крепи на контрабандата. Продадохме ноу-хауто си на страни от Южна Америка, Азия и Африка, желаещи да се развиват по същия път" - горд е икономическият министър Стойнев, който заедно с външният министър Вигенин е реализирал сделката.


България е продала различни стратегически пакети на различни стойности за общо $400 милиона само за един ден, като се очаква при успешно имплементиране на контрабандните канали страните-клиентки да закупят още стратегии, които да въведат.
Министрите отказаха да споделят кои са клиентите, но обясниха, че скоро ще се разбере в кои други страни има нулеви проценти на задържаните от митническите служители субстанции.


"Споделихме им да си направят във всеки град по един Лъвов мост, където да продават после цигари без бандерол" - единствено разкри вътрешният министър, докато се опитваше да разбере колко полицаи максимум може да побере х-л Родина.


zhelyo

Горди ли сте?

Избери отговор!
Край