България - Ирландия (Предварително по минути™)

Sep 3, 2020     zhelyo     5819
Националният ни отбор по мач съществува и даже вирее в условия на глобална пандемия. Забраниха публиката, с което и дюдюкането, като единственият язък е, че няма да дойдат ирландци да пият на палатките на Орлов мост. Ето и самия мач:

Химни. Заради промяна и недоглеждане в променената Конституция, химнът на България е песента Палатка на Салвадор Дали, Константин и Лиян.

Начало. Ники Михайлов получава две капитански ленти, защото една е омаловажаване на успехите му през последните сезони.
'10 - На ирландците им е жега, те никога не са виждали 30 градуса нацяло, най-много са виждали два поредни дни по 15. Нашите се възползват от температурния шок и удържат резултата.

'24 - Коментаторът на мача не издържа и казва, че резервният вратар на Ирландия е Траверс. Поради фактологичната точност от СЕМ не могат да му направят нищо и цял мач това име се повтаря.

'35 - Конър Хурихейн открива, че има български корени, след като се натъква на баба си на хурката.

'43 - Коментаторът замалко да се удави от смях, след като измисля майтап, че Траверс си е присадил Цициньо.

Почивка. Дерменджиев усеща, че е забравил да каже на нашите да се запознаят, каквато вече е традицията преди всеки мач, понеже не е ясно 
'52 - Нашият отбор дотолкова няма лидери, че се разделя на повече групички, отколкото има на антиправителствените протести и контрапротести.

'61 - 0:1! Трой Папагал ни вкарва, защото е малкият Хари Кейн и макар все още да не е по-голям от хляба, е поне малко пърленка.

'70 - Нашите си тръгват от мача, че с тия блокади из София е ад да се прибере човек.

'84 - Ирландците пият бири и пеят, изчаквайки края на футболния сблъсък.

Край. При Боби Михайлов беше по-добре, ама така е като му искате оставката.

Колко настоящи национали знаете, без да ги гледате в уикипедия?

Избери отговор!
Край